Vi satser i Vestfold

Vestfold Betong AS ble registrert i fjor vår og Daglig leder Dag Askeland har frem til nå jobbet med oppbygging av fabrikken.

I høst kjøpte vi tomt på Borgerskogen Industriområde – beliggenheten er så sentral den kan få blitt med tanke på at hovednedslagsfeltet er Vestfold fylke.

Vi er nå i ferd med å legge siste hånd på betongverket, bokstavlig talt! Vi forventer å produsere den første betongen før utløpet av mars. Verket har en kapasitet på 60 m3 pr. time og vi kan levere i hele Vestfold og omegn. Vi eier 50 % av Vestfold Betong AS og de resterende 50 % eies av NOBI Norsk Betongindustri AS som har sitt hovedsete på Vestlandet.

Dag Askeland som leder Vestfold Betong kjenner vi godt fra tidligere. Han har vært tilknyttet Hokksund Betong i mange år og ser nå fram til å starte produksjon i sitt eget hjemfylke. Vi i Hokksund Betong har også ansvaret for store deler av transporten for Vestfold Betong og ser helt klart positive ringvirkninger av å kunne serve et større geografisk område. Markedet i Vestfold er stort og vi gleder oss til å bli en positiv aktør og videreføre den kvaliteten og servicen som vi hver dag etterstreber å levere fra Hokksund Betong.

Snarveier

Bestill betong

Vi hjelper deg å velge riktig betong og våre sjåfører er hjelpsomme på byggeplassen.

Våre produkter

Vi leverer de fleste typer ferdigbetong i tillegg til betongklosser i ulike størrelser.