Storlevering til nytt Visma-bygg

3 etasjer. 8.500m2. 1.700m3 betong. Visma trenger nye lokaler på Barkåker, og Vestfold Betong har fått jobben med å levere betong av Alento, som er hovedentreprenør for prosjektet.

12. august kl. 0730 kjørte første betongbil inn på byggeplassen, og deretter stod bilene nærmest i kø ved betongpumpa ut dagen. Planen er at alt betongarbeidet skal være ferdig i løpet av året, og leveringene vil foregå i ulike etapper. Komplett bygg skal etter planen ferdigstilles høsten 2017.

Visma har med sine over 200 ansatte i Vestfold vokst ut av de gamle lokalene, som var dimensjonert for omtrent 150 personer. Det nye bygget skal ha plass til 300 personer i tillegg til lager, garderober, kantine, auditorium og parkering ute og inne.

Oppdrag i denne størrelsen er ikke hverdagskost for oss i Vestfold så vi er svært fornøyde med å ha landet denne avtalen. Dyktige medarbeidere, et moderne blandeverk og bistand fra Hokksund Betong ved behov gjør at vi er mer enn kapable for oppdrag både i denne størrelsen og oppover. Nå gleder vi oss til å se ferdig resultat 😊

Snarveier

Bestill betong

Vi hjelper deg å velge riktig betong og våre sjåfører er hjelpsomme på byggeplassen.

Våre produkter

Vi leverer de fleste typer ferdigbetong i tillegg til betongklosser i ulike størrelser.