Kortreist betong til Lilleborg Terrasse

Drøye 4 kilometers kjøring fra betongfabrikken på Borgeskogen pågår byggingen av Lilleborg Terrasse som vil bestå av 33 nye leiligheter samt næringslokaler i Stokke Sentrum. Vestfold Betong har levert over 2000 kubikk med betong, og nå begynner vi å se konturene av det flotte bygget som er forventet ferdigstilt 1. kvartal 2018.

Første betonglevering var i desember, men den store dagen for oss var den 23. februar da vi leverte 840 kubikk med betong. Vi kjørte betong i 21 timer og godt over 100 lass ble trygt levert til byggeplassen. Dette er rett og slett ny dagsrekord for oss! En lang arbeidsdag for oss alle, men vi liker det. Når oppdragsgiver og byggherre er fornøyde så er vi fornøyde. Det er en god følelse å bidra til slike byggeprosjekter og vi er sikre på at de som etter hvert skal flytte inn vil trives. Leilighetene som ligger i sentrum har kort avstand til Stokke Senter, dagligvarebutikker, Vitus apotek og Vinmonopolet m.m. Togstasjonen er i umiddelbar nærhet og med forbindelse til Torp Flyplass, Sandefjord og Tønsberg/Oslo kan bilen bli stående trygt parkert hjemme.

Vi takker vår oppdragsgiver Betong og armeringsservice AS og byggherre Skanbygg Norge AS for tilliten og for godt samarbeid. Siste kubikk er ikke levert til Lilleborg Terrasse da vi også har fått leveransen av fugemasse til Loe Elementmontasje i forbindelse med monteringen av hulldekkene.

Snarveier

Bestill betong

Vi hjelper deg å velge riktig betong og våre sjåfører er hjelpsomme på byggeplassen.

Våre produkter

Vi leverer de fleste typer ferdigbetong i tillegg til betongklosser i ulike størrelser.