Hvem er vi?

I Vestfold Betong er vi seks mann som alle er opptatt av betongfaget. Vi legger vår ære og stolthet i å levere på kvalitet og til rett tid. Alle er stasjonert på fabrikken på Borgeskogen, med andre ord; sjelden mer enn 45 minutters kjøreavstand når vi leverer betong i Vestfold. Her kan dere bli litt mer kjent med hver og en.

Dag Hansen, driftsleder

Dag er fra Vestfold og på mange måter en ringrev i bransjen. Han har drevet som utførende med støping i en årrekke og han har vært ute ei vinternatt før… Det er ofte Dag som tar telefonen når du ringer og han er alltid løsningsorientert og serviceinnstilt. Som driftsleder har han kontroll og oversikt over det meste som skjer både ute og inne.

Hans-Georg Skjelbred, daglig leder og sjåfør

Hans-Georg tok nylig over som daglig leder i Vestfold Betong. Han har siden oppstarten virket som sjåfør og kjørt båndbil både med kløkt og glede. Hans-Georg har god helhetsoversikt og er svært ryddig i alt han foretar seg. Han kjenner selskapet godt og dette sammen med hans erfaring fra 8 år som trafikkleder i Tine gjør han til en naturlig leder for Vestfold Betong. I hektiske perioder vil du fortsatt se han bak rattet.

Dag Askeland, produksjons- og kontrollansvarlig

Dag Askeland var daglig leder frem til Hans-Georg overtok etter ferien i år. Dag har vært i selskapet siden det ble stiftet og har stått i front for oppbyggingen av fabrikken og i etableringen av Vestfold Betong. Kvalitet og ekte kjærlighet til betongfaget er stikkord vi kan bruke for å beskrive Dag. I tillegg til å være produksjons- og kontrollansvarlig for Vestfold Betong skal Dag også bistå andre betongaktører med sin kompetanse.

Olav Røsand, blandeoperatør

Olav Røsand, terrieren fra Larvik, trives klart best når han har mye å gjøre. Den tidligere maskinføreren har full kontroll på spakene i blanderiet, og har grundig opplæring fra Hokksund Betong.

Vidar Jensen, sjåfør

Vidar er en allsidig mann med stor kapasitet og en stødig hånd på rattet. Det er få steder han ikke kommer til med transportbåndet og han tar utfordringer på strak arm. Vidar kan betongfaget, og kommer gjerne med tips for best mulig resultat i støpeprosessen.

Roy Egil Fimland, sjåfør

Roy Egil sin betongtransportørkarriere begynte på 1990-tallet. Etter et lengre opphold som mekaniker i Volmax er han nå tilbake i bransjen. Erfaringene fra Volmax tar han med seg inn i Vestfold Betong, og han har inngående kunnskap i hva som beveger seg under panseret på betongbilene. Roy Egil er fast sjåfør på rennebil og kan traktere teleskoprenne med følsomhet og presisjon.

Snarveier

Bestill betong

Vi hjelper deg å velge riktig betong og våre sjåfører er hjelpsomme på byggeplassen.

Våre produkter

Vi leverer de fleste typer ferdigbetong i tillegg til betongklosser i ulike størrelser.